Размери

Най-компактната пелетна отоплителна система в своя клас

 

Отоплителни системи Torch са изключително компактни. Това позволява отоплителната система да заема, по-малко от ценното място на Вашия дом. Можете да предвидите по-малко котелно помещение или да Ви остане повече място за складиране на пелети. Често се случва, мястото на което може да се постави пелетна отоплителна система, да е силно ограничено, тогава единственото възможно решение са отоплителни системи на пелети Torch. 

Всички системи Torch II могат да бъдат разположени така, че бункера да бъде, както отдясно на пелетния котел, така и отляво. Възможно е пелетният котел и бункера за пелети  да бъдат поставени под ъгъл или един срещу друг, според възможностите които предоставя помещението.

Отоплителните системи на пелети Torch II могат да бъдат поръчани в следните 4 различни конфигурации:
 

  • Отоплителна система на пелети Torch II 3 - 20kW с бункер 120kg.
     
Тази конфигурация от пелетен котел 20kW със стандартен бункер с вместимост 120kg е най-компактният вариант на система Torch. Размерът на бункера и вместимостта му позволяват, дори при работа на максимална мощност, да има достатъчно пелети за 30 часа.

Според отопляваната квадратура и наличието или липса на изолация, този бункер е с достатъчна вместимост, системата да работи без прекъсване от 1-2 до 3-4 дни.                       
 

Отоплителна система на пелети Torch II 3 - 20kW с бункер 120kg Отоплителна система на пелети Torch II 3 - 20kW с бункер 120kg - top

  • Отоплителна система на пелети Torch II 3 - 20kW с бункер 180kg.

Тази конфигурация от пелетен котел 20kW и бункер с вместимост 180kg е подходящ вариант на система Torch, в случай че желаете да зареждате бункера малко по-рядко с пелети и в същото време разполагате с повече място, за монтиране на системата. Вместимостта на бункера от 180kg позволява дори при работа(постоянно) на максимална мощност, да разполагате с достатъчно пелети за 45 часа.
 
Според отопляваната квадратура и наличието или липсата на изолация, този бункер е с достатъчна вместимост, системата да работи, без прекъсване от 2 до 4-5 дни.
 
За да получите системата Torch в тази конфигурация се налага да уточните това, при поръчката.
Отоплителна система на пелети Torch II 3 - 20kW с бункер 180kgОтоплителна система на пелети Torch II 3 - 20kW с бункер 180kg - top
  • Отоплителна система на пелети Torch II 3 - 30kW с бункер 120kg
 
Тази конфигурация от пелетен котел 30kW и бункер с вместимост 120kg е подходящ вариант на система Torch в случай, че се нуждаете от по-голяма отоплителена мощност но не разползгате с достатъчно място по-голям бункер. Вместимостта на бункера от 120kg, позволява дори при работа(постоянно) на максимална мощност, да разполагате с достатъчно пелети за 20 часа.
 
Според отопляваната квадратура и наличието или липсата на изолация, този бункер е с достатъчна вместимост, системата да работи без прекъсване от 1 до 2-3 дни.
 
За да получите системата Torch в тази конфигурация се налага да уточните това, при поръчката.
 

Отоплителна система на пелети Torch II 3 - 30kW с бункер 120kgОтоплителна система на пелети Torch II 3 - 30kW с бункер 120kg - top

  • Отоплителна система на пелети Torch II 3-30kW с бункер 180kg
 
Тази конфигурация от пелетен котел 30kW със стандартен бункер с вместимост 180kg е най-мощният вариант на система Torch. Размерът на бункера е достатъчен, при работа(постоянно) на максимална мощност, да има достатъчно пелети за 30 часа.

Според отопляваната квадратура и наличието или липсата на изолация, този бункер е с достатъчна вместимост, системата да работи, без прекъсване от 1-2 до 3-4 дни.
 

Отоплителна система на пелети Torch II 3 - 30kW с бункер 180kgОтоплителна система на пелети Torch II 3 - 30kW с бункер 180kg - top